La facilitat i la conveniència - centrat en el client Principi Dos

2. facilitat i comoditat - "El que jo vull, quan i on jo vull: jo no experimenten molèsties en les meves interaccions; el representant de l'empresa s'esforça per rebre'mi on sóc ".

Cursos HyFlex desenvolupen aquest principi quan ofereixen una gamma d'opcions de participació que compleixin amb el feltre i expressen necessitats de l'estudiant / alumne. Molts estudiants volen assistir a classes en una aula tradicional perquè valoren la interacció, presència social, i la immediatesa de la informació cap i des l'instructor i els companys. Molts estudiants també volen assistir a una classe en viu, però poden no ser capaços de ser-hi en persona, però, poden entrar remotament a veure i potser participar de forma audible a la classe. Oferint una opció d'assistència a la conferència web pot satisfer aquesta necessitat o desig. I altres estudiants volen una experiència que més completament el control, especialment en relació amb el moment de "consum". Aquests estudiants necessiten una opció de participació asincrònica que ofereix una oportunitat d'aprenentatge significatiu també.

Hi ha un aspecte d'aquest principi que pot no ser apropiat per a la majoria dels centres educatius, però. Donar a l'alumne una lliure elecció "el que vull" no és probable que funcioni en moltes situacions. Els instructors dissenyar l'experiència educativa perquè els estudiants es troben amb les activitats d'informació i d'experiència acuradament seleccionats per ajudar-los a aprendre. Si els estudiants tenen plena llibertat per escollir i triar entre opcions, pot triar un camí fàcil i convenient que no els condueixi a un resultat satisfactori. (No poden aprendre tot el que es pretén, ni compleix amb els objectius d'aprenentatge previstos.) HyFlex opcions han de ser acuradament dissenyats perquè les opcions dels estudiants no proporcionen un camí participació deficient.

Si vostè dissenya el seu curs HyFlex amb les tres opcions de participació descrits anteriorment (en la seva classe, en línia sincrònica i asincrònica en línia), que són molt més proclius a implementar elements apropiats de centrada en el client principi 2 - la facilitat i conveniència.

Aquesta entrada s'ha publicat en perspectiva estudiantil i etiquetada . Desa el enllaç permanent .

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>