Facilitat i comoditat - centrat en el client Principi Dos

2. Facilitat i conveniència - "el que vull, quan i on ho vull: jo no experimenten molèsties en els meus interaccions; el representant de l'empresa s'esforça a trobar-me on sóc ".

Cursos HyFlex aplicar aquest principi quan ofereixen una gamma d'opcions de participació que compleixin amb el feltre i expressen necessitats de l'estudiant / alumne. Molts alumnes volen assistir a classes en una aula tradicional perquè valoren la interacció, presència social, i la immediatesa de la retroalimentació cap i des del instructor i els companys. Molts estudiants també volen assistir a una classe en viu, però poden no ser capaços de ser-hi en persona, però, poden entrar remotament per veure i potser participar de forma audible a la classe. Oferint una opció d'assistència a conferències web pot satisfer aquesta necessitat o desig. I altres estudiants volen una experiència que més completament el control, especialment en relació amb el moment de "consum". Aquests estudiants necessiten una opció de participació asíncrona que ofereix una oportunitat d'aprenentatge significatiu també.

Hi ha un aspecte d'aquest principi que poden no ser apropiats per a la majoria dels entorns educatius, però. Donar a l'alumne lliure elecció per decidir "el que vull", no és probable que funcioni en moltes situacions. Els instructors dissenyar l'experiència educativa perquè els estudiants es troben amb les activitats d'informació i experiència acuradament seleccionats per ajudar-los a aprendre. Si els estudiants estan completament lliures d'escollir i triar entre les opcions, poden triar un camí fàcil i convenient que no els porten a un resultat satisfactori. (No poden aprendre tot el que es pretén, ni compleix amb els objectius d'aprenentatge establerts.) Opcions HyFlex han de ser acuradament dissenyats perquè les opcions dels estudiants no proporcionen un camí participació deficient.

Si el disseny del seu curs HyFlex amb les tres opcions de participació descrits anteriorment (en la seva classe, en línia sincrònica i asincrònica en línia), que són molt més propensos a posar en pràctica els elements apropiats de centrat en el client principi 02:00 - la facilitat i conveniència.

Aquesta entrada va ser publicada a perspectiva estudiantil i etiquetada Desa el enllaç permanent .

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>