La facilitat i conveniència - centrat en el client Principi Dos

2. Facilitat i conveniència - "el que vull, quan i on ho vull: jo no experimenten molèsties en els meus interaccions; el representant de l'empresa s'esforça a trobar-me on sóc ".

Cursos HyFlex desenvolupen aquest principi quan ofereixen una gamma d'opcions de participació que compleixin amb el feltre i expressen necessitats de l'estudiant / alumne. Molts alumnes volen assistir a classes en una aula tradicional perquè valoren la interacció, presència social, i la immediatesa de la retroalimentació cap i des del instructor i els companys. Molts estudiants també volen assistir a una classe en viu, però poden no ser capaços de ser-hi en persona, però poden connectar-se remotament a veure i potser participar de forma audible a la classe. Oferint una opció d'assistència a conferències web pot satisfer aquesta necessitat o desig. I altres estudiants volen una experiència que més completament el control, especialment en relació amb el moment de "consum". Aquests estudiants necessiten un lloc participació asíncrona que ofereix una oportunitat d'aprenentatge significatiu també.

Hi ha un aspecte d'aquest principi que pot no ser adequat per a la majoria dels centres educatius, però. Donar a l'alumne una lliure elecció "el que vull" no és probable que funcioni en moltes situacions. Els instructors dissenyar l'experiència educativa perquè els estudiants es troben amb les activitats d'informació i experiència acuradament seleccionats per ajudar-los a aprendre. Si els estudiants tenen plena llibertat per escollir i triar entre les opcions, poden triar un camí fàcil i convenient que no els condueixi a un resultat satisfactori. (No poden aprendre tot el que es pretén ni es compleix amb els objectius d'aprenentatge establerts.) Opcions HyFlex han de ser acuradament dissenyats perquè les eleccions dels estudiants no proporcionen un camí participació deficient.

Si el disseny del seu curs HyFlex amb les tres opcions de participació descrits anteriorment (en la seva classe, en línia sincrònica i asincrònica en línia), que són molt més proclius a implementar elements apropiats de centrat en el client principi 02:00 - la facilitat i conveniència.

Aquesta entrada va ser publicada a perspectiva estudiantil i etiquetada . Desa el enllaç permanent .

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps requerits estan marcats *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>