Delit del Client - centrat en el client Principi Tres

3. delit del Client - "Anticipa les meves necessitats: Els meus interaccions amb la companyia són excel·lents; són centrada en solucions davant centrada en el producte ".

Cursos HyFlex aplicar aquest principi quan és el focus de la facultat i estudiants esforç en l'assoliment de resultats importants d'aprenentatge, no en la simple realització de les mateixes activitats detallades. Quan el focus en una activitat com un debat en línia és principalment a completar l'activitat (professor - "He de assegurar-se que publiquen tres vegades" o estudiant - "He de assegurar-me que el meu missatge és 100-200 paraules ") en lloc d'en el resultat desitjat (Demostrar comprensió de [tema de discussió aquí] a través de la discussió interactiva amb els companys), llavors no es poden complir les necessitats dels estudiants.

Això podria ser implementat a través de proporcionar una gamma de mètodes alternatius per arribar al resultat. Podrien els estudiants se'ls permetrà participar en un debat en línia en formes alternatives, com ara text, àudio o vídeo? Podrien els estudiants poden assignar activitats que reafirmar clarament els resultats de l'aprenentatge i connecten l'activitat de resultat (s), se centra en la finalitat de l'activitat i no en la "llista de control" de coses per fer de?

Un instructor podria gestionar aquesta tractant a cada estudiant com un individu, i permetent una trajectòria personalitzada a través dels continguts del curs que satisfaci les necessitats específiques i individuals dels estudiants. Encara que això és certament possible i, sovint es practica en certa mesura en les classes i programes de postgrau petit, pot convertir ràpidament en aclaparadora per l'instructor. Un millor enfocament pot ser la de proporcionar una varietat limitada d'alternatives formes acceptables per aconseguir (i demostrar) els resultats de l'aprenentatge. Tingueu en compte que estem buscant l'equivalència en els resultats, no en procés o activitat.

Cursos HyFlex proporcionen un meta-mitjà natural per a formes alternatives per aconseguir resultats, però l'instructor encara haurien de considerar formes de mantenir el focus de l'activitat en la satisfacció de les necessitats reals i valuosos - l'estudiant els resultats de l'aprenentatge.

Aquesta entrada va ser publicada a Disseny , Pràctiques , Perspectiva d'Estudiants i etiquetada . Desa el enllaç permanent .

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>