Delit del Client - centrat en el client Principi Tres

. 3 Delit del Client - "Anticipa les meves necessitats: Els meus interaccions amb la companyia són excel · lents; estan centrada en solucions contra centrada en el producte ".

Cursos HyFlex desenvolupen aquest principi quan és el focus de la facultat i l'esforç de l'estudiant en l'assoliment dels resultats importants d'aprenentatge, no en la simple realització de les pròpies activitats detallades. Quan la concentració en una activitat com una discussió en línia se centra principalment en completar l'activitat (professor - "He de assegurar que publiquen tres vegades" o estudiant - "He de assegurar-me que el meu missatge és de 100-200 paraules ") més que en el resultat desitjat (Demostrar comprensió de [tema de discussió aquí] a través de la discussió interactiva amb els companys), llavors les necessitats dels estudiants poden no complir-se.

Això podria implementar-se mitjançant la prestació d'una sèrie de mètodes alternatius per aconseguir el resultat. Podrien els estudiants se'ls permetrà participar en un debat en línia en formes alternatives, com ara text, àudio o vídeo? Podrien els alumnes poden assignar les activitats que reiteren clarament els resultats de l'aprenentatge i connecten l'activitat als resultats (s), centrats en el propòsit de l'activitat en lloc d'en la "llista de verificació" de les coses per fer?

Un instructor pot gestionar aquesta tractant a cada estudiant com un individu, i permetent una trajectòria personalitzada a través dels continguts del curs que satisfaci les necessitats individuals dels estudiants i específica. Encara que això és certament possible i, sovint es practica en certa mesura a les classes petites i programes de postgrau, pot convertir ràpidament en aclaparadora per l'instructor. Un millor enfocament pot ser proporcionar una varietat limitada d'alternatives acceptables formes d'aconseguir (i demostrar) els resultats de l'aprenentatge. Tingues en compte que estem buscant l'equivalència en els resultats, no en procés o activitat.

Cursos HyFlex proporcionen un meta-mitjà natural per a formes alternatives per aconseguir resultats, però l'instructor encara haurien de considerar maneres de mantenir el focus de l'activitat en la satisfacció de les necessitats reals i valuosos - els resultats de l'aprenentatge dels estudiants.

Aquesta entrada s'ha publicat en Disseny , Pràctiques , perspectiva estudiantil i etiquetada . Desa el enllaç permanent .

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>