Relació-Driven - centrat en el client Principi Quatre

4. Relacions amb els seus clients - "Amb mi, al camí: Tinc una relació permanent amb l'empresa; hi ha un clar enfocament en la construcció de relacions contra-el processament de transaccions, es fan per el valor a llarg termini en la nostra relació ".

Cursos HyFlex desenvolupen aquest principi quan l'instructor crea oportunitats per a tots els estudiants en el curs per col · laborar i comunicar-se de manera significativa a mesura que treballen per aconseguir els resultats de l'aprenentatge. És aquest desig / intenció diferent en un curs HyFlex que qualsevol altre curs (totalment en línia oa l'aula)? Per descomptat que no. Però hi ha una gran diferència entre tenir a tots els estudiants en línia o tots els estudiants a la classe de cada sessió i que els estudiants que participen en els diferents maneres, de vegades el canvi dels modes de forma freqüent. La consistència de les interaccions interpersonals que estem acostumats que tothom està participant en la mateixa manera que no és una experiència que tots compartim en un curs HyFlex.

Alguns estudiants participar en el saló de classes tot el temps - que tenen una quantitat considerable de la coherència de la interacció, encara que els seus companys "interactors" poden no ser sempre la mateixa. De manera similar, els estudiants que participen en línia (ja sigui de forma síncrona o asíncrona) tot el temps també tenen una quantitat considerable de la coherència de la interacció, encara que els seus "interactors" companys no sempre poden ser els mateixos tampoc. Això pot portar els estudiants sentir desconnectat dels seus companys, per part de l'instructor i de la classe / programa / institució.

Sabem que els sentiments de desconnexió (sentiments febles de connexió) són un factor que contribueix a la baixa persistència dels estudiants en l'aprenentatge en línia; els estudiants que no se senten ben comunicat gota fora de classes i programes / institucions. Així que en una classe HyFlex, l'instructor ha de desenvolupar formes de fomentar la connexió entre els estudiants, entre estudiants i professor i entre els estudiants i el més gran programa / institució.

Atès que normalment hi ha alguns estudiants que participen en cada manera, reutilitzant el material generat pels estudiants en una manera amb els estudiants en l'altre manera (s) és una forma eficaç d'augmentar la connexió. Gravació de les sessions de classe, demanar als estudiants en la seva classe per generar missatges al fòrum (fins i tot a classe) per als estudiants en línia per interactuar amb més tard, i el desenvolupament d'una cultura de la classe que valora i dóna suport a la revisió per parells dels cursos entre els estudiants de totes les modalitats de participació de tota l'ajuda. Fomentar i donar suport a la participació dels estudiants "churn" (flexionant les seves opcions d'elecció de la participació) també pot donar lloc a més connexions entre tots els estudiants.

Obrir tots els fòrums en línia per a la participació de tots els estudiants sense importar la seva elecció la participació i proporcionar digereix en el fòrum de diaris enviats a tots els estudiants és una altra manera eficaç per facilitar la connexió. Alguns estudiants en la seva classe que no siguin necessaris per participar en el fòrum de debat d'actualitat (en general es requereix dels estudiants en línia) poden ser atrets a la discussió, ja que veuen missatges al fòrum succeint durant tota la setmana (i enviats a ells pels LMS en un diari digerir).

En poques paraules - igual que l'establiment d'una relació amb un client és important per mantenir a aquest client amb una empresa, l'establiment i manteniment de les connexions interpersonals entre estudiants i instructors a mesura que treballen junts per aconseguir resultats d'aprenentatge és important per a l'èxit de qualsevol curs - incloent un HyFlex Per descomptat. Instructors HyFlex han de desenvolupar estratègies específiques per connectar als estudiants que puguin estar participant en maneres variats, separats pel temps, el lloc, i fins i tot l'activitat. El desafiament pot ser difícil, però no és impossible.

Aquesta entrada s'ha publicat en Disseny , Facultat Perspectiva , Pràctica , perspectiva estudiantil i etiquetada , . Desa el enllaç permanent .

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>