Relació-Driven - centrat en el client Principi Quatre

Impulsat Relació-4. - "With Em, en el camí: Tinc una relació permanent amb l'empresa; hi ha un clar enfocament en la relació de la construcció de contra-processament de transaccions, es fan per el valor a llarg termini en la nostra relació ".

Cursos HyFlex aplicar aquest principi quan l'instructor crea oportunitats per a tots els estudiants en el curs de col·laborar i comunicar-se de manera significativa a mesura que treballen per assolir els resultats d'aprenentatge. És aquest desig / intenció diferent en un curs HyFlex que qualsevol altre curs (totalment en línia o presencial basat)? Per descomptat que no. Però hi ha una gran diferència entre tenir a tots els estudiants en línia o tots els estudiants en la classe de cada sessió i que els estudiants que participen en diferents maneres, de vegades el canvi de les maneres de forma freqüent. La consistència de les interaccions interpersonals que estem acostumats a que tothom està participant en la mateixa manera que no és una experiència que tots compartim en un curs HyFlex.

Alguns estudiants participar en el saló de classes tot el temps - que tenen una quantitat considerable de consistència de la interacció, encara que els seus "interactors" companys poden no ser sempre la mateixa. De manera similar, els estudiants que participen en línia (ja sigui de forma sincrònica o asincrònica) tot el temps també tenen una quantitat considerable de consistència de la interacció, encara que els seus "interactors" companys no sempre poden ser els mateixos tampoc. Això pot portar els estudiants se senten desconnectats dels seus companys, per part de l'instructor i de la classe / programa / institució.

Sabem que els sentiments de desconnexió (sentiments febles de connexió) són un factor que contribueix a la baixa persistència dels estudiants en l'aprenentatge en línia; els estudiants que no se senten abandonament de les classes i els programes / institucions ben connectades. Així que en una classe HyFlex, l'instructor ha de desenvolupar maneres de fomentar la connexió entre els alumnes, entre alumnes i professor, i entre els estudiants i el més gran programa / institució.

Com que hi ha generalment alguns estudiants que participen en cada manera, el material de reutilització generat pels estudiants en una manera amb els estudiants en l'altra manera (s) és una manera eficaç per augmentar la connexió. Enregistrament de les sessions de classe, el que requereix als estudiants en la seva classe per generar missatges al fòrum (fins i tot a classe) per a estudiants en línia per interactuar amb més tard, i el desenvolupament d'una cultura de la classe que valora i dóna suport a la revisió per parells dels cursos entre els estudiants en tots els modes de participació de tota ajuda. Fomentar i donar suport a la participació dels estudiants "churn" (flexionant les seves opcions d'elecció de participació) també pot conduir a més connexions entre tots els estudiants.

Obrir tots els fòrums en línia per a la participació de tots els estudiants, independentment de la seva elecció la participació i proporcionar digereix fòrum diaris enviats a tots els estudiants és una altra manera eficaç per facilitar la connexió. Alguns estudiants en la seva classe que no puguin ser requerits per participar en el fòrum de debat d'actualitat (en general requereix dels estudiants en línia) poden ser atrets a la discussió ja que veure missatges al fòrum succeint durant tota la setmana (i enviats a ells pel LMS en un diari digest).

En poques paraules - igual que l'establiment d'una relació amb un client és important per mantenir a aquest client amb una empresa, l'establiment i manteniment de les connexions interpersonals entre estudiants i instructors a mesura que treballen junts per aconseguir resultats d'aprenentatge és important per a l'èxit de qualsevol curs - incloent un HyFlex curs. Instructors HyFlex han de desenvolupar estratègies específiques per connectar als estudiants que puguin estar participant en maneres diverses, separats pel temps, el lloc, i fins i tot l'activitat. El repte pot ser difícil, però no és impossible.

Aquesta entrada va ser publicada a Disseny , Facultat Perspectiva , Pràctica , Perspectiva de l'Estudiant i etiquetada , . Desa el enllaç permanent .

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>