Relació-Driven - centrat en el client Principi Quatre

Impulsat Relació-4. - "With Em, Along the Way: Tinc una relació permanent amb l'empresa; hi ha un clar enfocament en la relació de la construcció de contra-processament de transaccions, es fan per el valor a llarg termini de la nostra relació ".

Cursos HyFlex desenvolupen aquest principi quan l'instructor crea oportunitats per a tots els estudiants en el curs per col · laborar i comunicar-se de manera significativa a mesura que treballen per assolir els resultats de l'aprenentatge. És aquest desig / intenció diferent en un curs HyFlex que qualsevol altre curs (totalment en línia o presencial basat)? Per descomptat que no. Però hi ha una gran diferència entre tenir a tots els estudiants en línia o tots els estudiants a la classe en cada sessió i que els estudiants que participen en els diferents maneres, de vegades el canvi dels modes de forma freqüent. La consistència de les interaccions interpersonals que estem acostumats que tothom està participant en la mateixa manera que no és una experiència que tots compartim en un curs HyFlex.

Alguns estudiants participar en el saló de classes tot el temps - que tenen una quantitat considerable de la consistència de la interacció, encara que els seus "interactors" companys no sempre pot ser la mateixa. De manera similar, els estudiants que participen en línia (ja sigui de forma síncrona o asíncrona) tot el temps també tenen una quantitat considerable de consistència de la interacció, encara que els seus "interactors" companys no sempre poden ser els mateixos tampoc. Això pot portar als estudiants que senten desconnectats dels seus parells, per part de l'instructor, i de la classe / programa / institució.

Sabem que els sentiments de desconnexió (sentiments febles de connexió) són un factor que contribueix a la baixa persistència dels estudiants en l'aprenentatge en línia; els estudiants que no se senten abandonament de classes i programes / institucions ben connectades. Així que en una classe HyFlex, l'instructor ha de desenvolupar formes de fomentar la connexió entre els estudiants, entre estudiants i professor, i entre els estudiants i el més gran programa / institució.

Atès que normalment hi ha alguns estudiants que participen en cada manera, el material de re-ús generada pels estudiants en una manera amb els estudiants en l'altre mode (s) és una forma eficaç d'augmentar la connexió. Gravació de les sessions de classe, demanar als estudiants en la seva classe per generar missatges al fòrum (fins i tot en classe) per als estudiants en línia per interactuar amb més tard, i el desenvolupament d'una cultura de la classe que valora i dóna suport a la revisió per parells dels cursos entre els estudiants de totes les modalitats de participació de tota ajuda. Fomentar i donar suport a la participació dels estudiants "churn" (flexionant les seves opcions d'elecció de participació) també pot donar lloc a més connexions entre tots els estudiants.

Obrir tots els fòrums en línia per a la participació de tots els estudiants, independentment de la seva elecció la participació i proporcionar digereix fòrum diaris enviats a tots els estudiants és una altra manera eficaç per facilitar la connexió. Alguns estudiants en la seva classe que no puguin ser requerits per participar en el fòrum de debat d'actualitat (en general es requereix dels estudiants en línia) poden ser atrets a la discussió, ja que veuen missatges al fòrum succeint durant tota la setmana (i enviats a ells pels LMS en un diari digest).

En poques paraules - igual que l'establiment d'una relació amb un client és important per mantenir a aquest client amb una empresa, l'establiment i manteniment de les connexions interpersonals entre estudiants i instructors a mesura que treballen junts per aconseguir resultats d'aprenentatge és important per a l'èxit de qualsevol curs - incloent un HyFlex Per descomptat. Instructors HyFlex han de desenvolupar estratègies específiques per connectar als estudiants que puguin estar participant en maneres variats, separats pel temps, el lloc, i fins i tot l'activitat. El desafiament pot ser difícil, però no és impossible.

Aquesta entrada va ser publicada a Disseny , Facultat Perspectiva , Pràctica , perspectiva estudiantil i etiquetada , . Desa el enllaç permanent .

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>