Forholdet-Driven - Kunden i centrum princippet fire

4. Forholdet-Driven - "Med Mig, undervejs: Jeg har et vedvarende forhold til virksomheden; der er et klart fokus på forholdet-bygning versus transaktion-behandling, de forvalter for den langsigtede værdi i vores forhold. "

HyFlex kurser gennemføre dette princip, når instruktøren skaber muligheder for alle studerende i kurset til at samarbejde og kommunikere på en meningsfuld måde, som de arbejder for at opnå læringsresultater. Er dette ønske / hensigt anderledes i en HyFlex kursus end nogen anden kursus (fuldt online eller klasseværelse-baserede)? Selvfølgelig ikke. Men der er en stor forskel på at have alle elever online eller alle elever i klassen hver session og få eleverne til at deltage i forskellige tilstande, nogle gange skiftende tilstande på en hyppig basis. Konsistensen af ​​interpersonelle interaktioner, vi er vant til, når alle deltager i samme tilstand er ikke en oplevelse, som alle får del i en HyFlex kursus.

Nogle studerende deltager i klasseværelset hele tiden - de har en betydelig mængde konsekvens af interaktion, om deres kolleger "interaktionskandidater" kan ikke altid være den samme. På lignende måde, studerende, der deltager online (enten synkront eller asynkront) hele tiden har også en betydelig mængde konsekvens af interaktion, om deres kolleger "interaktionskandidater" kan ikke altid være den samme enten. Dette kan føre til studerende føler afbrudt fra deres jævnaldrende, fra instruktøren, og fra klassen / program / institution.

Vi ved, at følelser af afbrydelse (svag følelse af forbindelse) er en medvirkende faktor til lav studerende vedholdenhed i online-læring; studerende, der ikke føler sig godt forbundet dråbe ud af klasser og programmer / institutioner. Så i en HyFlex klasse, bør instruktøren udvikle måder at tilskynde forbindelse blandt studerende, mellem studerende og instruktør, og mellem studerende og større program / institution.

Da der typisk er nogle studerende, der deltager i hver tilstand, genbrug af materiale genereret af eleverne i en tilstand med studerende i den anden tilstand (e) er en effektiv måde at øge forbindelsen. Optagelse klasse sessioner, der kræver in-class studerende til at generere forum indlæg (selv i klassen) for online eleverne til at interagere med senere, og udvikle en klasse kultur, værdier og understøtter peer review af kursusaktiviteter blandt studerende inden for alle transportformer deltagelse al hjælp. At fremme og støtte de studerendes deltagelse "churn" (bøje deres deltagelse valg optioner) kan også føre til flere forbindelser mellem alle elever.

Åbning alle online fora for deltagelse af alle studerende uden hensyn til deres deltagelse valg og levere daglige forum fordøjer sendt til alle studerende er en anden effektiv måde at lette forbindelsen. Nogle in-class studerende, der måske ikke være forpligtet til at deltage i den aktuelle debat forum (typisk kræves af online-studerende) kan tiltrækkes ind i diskussionen, som de ser forum stillinger sker i hele ugen (og sendt til dem af LMS i en daglig fordøje).

Bundlinjen - ligesom etablere et forhold til en kunde er vigtigt at bevare denne kunde med en virksomhed, etablering og vedligeholdelse interpersonelle forbindelser mellem studerende og undervisere, som de arbejder sammen for at opnå læringsresultater er vigtigt for succes i ethvert kursus - herunder en HyFlex Selvfølgelig. HyFlex instruktører bør udvikle specifikke strategier til at forbinde studerende, der kan deltage i forskellige tilstande, adskilt af tid, sted, og endda aktivitet. Udfordringen kan være svært, men det er ikke umuligt.

Dette indlæg blev udgivet i Design , Faculty Perspektiv , Praksis , Student Perspektiv og mærkede , . Bogmærke den permalink .

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge disse HTML-tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>