Forholdet-Driven - Kunden i centrum Princip Fire

4. Forholdet-Driven - "Med Mig, Undervejs: Jeg har en igangværende forhold til selskabet; Der er et klart fokus på forholdet-bygning versus transaktion-behandling, de forvalter for den langsigtede værdi i vores forhold. "

HyFlex kurser gennemføre dette princip, når instruktøren skaber muligheder for alle studerende i kurset at samarbejde og kommunikere på en meningsfuld måde, som de arbejder for at opnå læringsresultater. Er dette ønske / hensigt anderledes i en HyFlex kursus end nogen anden kursus (fuldt online eller klasseværelset-baserede)? Selvfølgelig ikke. Men der er en stor forskel mellem at have alle studerende online eller alle elever i klassen hver session, og som har elever, der deltager i forskellige tilstande, nogle gange skiftende tilstande på en hyppig grundlag. Konsistensen af ​​interpersonelle interaktioner, vi er vant til, når alle deltager i den samme tilstand er ikke en oplevelse, som alle deler i en HyFlex kursus.

Nogle studerende deltager i klasseværelset hele tiden - de har en betydelig mængde sammenhæng i interaktion, selvom deres medmennesker "interaktionskandidater" kan ikke altid være den samme. På en lignende måde, studerende, der deltager online (enten synkront eller asynkront) hele tiden har også en betydelig mængde sammenhæng i interaktion, selvom deres medmennesker "interaktionskandidater" kan ikke altid være den samme enten. Dette kan føre til studerende føler afbrudt fra deres jævnaldrende, fra instruktøren, og fra klassen / program / institution.

Vi ved, at følelser af afbrydelse (svage følelse af forbindelse) er en medvirkende faktor til lav studerende vedholdenhed i online læring; studerende, der ikke føler sig godt forbundet dråbe ud af klasser og programmer / institutioner. Så i en HyFlex klasse, bør instruktøren udvikle måder at tilskynde tilslutning blandt de studerende, mellem studerende og instruktør, og mellem studerende og større program / institution.

Da der typisk er nogle studerende, der deltager i hver tilstand, genbrug af materiale genereret af eleverne i en tilstand med studerende i anden tilstand (e) er en effektiv måde at øge forbindelsen. Optagelse klasse sessioner, der kræver in-class studerende til at generere forum indlæg (selv i klassen) for online studerende at interagere med senere, og udvikle en klasse kultur, værdier og understøtter peer review af kursusaktiviteter blandt studerende inden for alle transportformer deltagelse al hjælp. Fremme og støtte studerendes deltagelse "churn" (bøje deres deltagelse valg optioner) kan også føre til flere forbindelser blandt alle studerende.

Åbning alle online fora for deltagelse af alle elever, uden hensyn til deres deltagelse valg og levere daglige forum fordøjer sendt til alle studerende er en anden effektiv måde at lette forbindelsen. Nogle in-class studerende, som måske ikke være forpligtet til at deltage i den aktuelle debat forum (typisk kræves af online-studerende) kan tiltrækkes ind i diskussionen, da de ser forum indlæg sker hele ugen (og sendt til dem af de LMS i en daglig Digest).

Bottom line - ligesom etablere et forhold med en kunde er vigtigt at holde denne kunde med en virksomhed, etablering og vedligeholdelse af interpersonelle forbindelser mellem studerende og undervisere, som de arbejder sammen for at opnå læringsresultater er vigtig for succes for ethvert kursus - herunder en HyFlex Selvfølgelig. HyFlex instruktører bør udvikle særlige strategier til at forbinde studerende, som kan være deltager i forskellige modes, adskilt af tid, sted, og endda aktivitet. Udfordringen kan være svært, men det er ikke umuligt.

Dette indlæg blev udgivet i Design, Faculty Perspektiv, Practice, Student Perspektiv og mærkede Bogmærke den permalink.

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>