HyFlex design muliggør en Quick Flip

Udtrykket "spejlvende klasseværelset" er blevet brugt mere og mere i diskussioner omkring at bruge teknologi til at ændre praksis i klasseværelset.

Flipped Classroom

A "vendt" klasseværelse?

Udtrykket synes at have været opfundet som "Vende klasseværelset" i en 2000 Journal of Economic Education artiklen af Lage, Platt & Treglia. (Se http://mindshift.kqed.org/2011/09/the-flipped-classroom-defined/ for mere om spejlvende et klasseværelse og http://interacc.typepad.com/synthesis/2009/09/inversions.html for mere om "omvendinger" i klasseværelset pædagogik.)

Jeg har konstateret, at ved hjælp af en HyFlex kursus design gør det muligt for instruktøren til effektivt at "flip" hans eller hendes eget klasseværelse med en mindre indsats, end det ville være, hvis du starter fra bunden med en fuldt online eller klasseværelse kun design. Her er hvorfor.

Boring Lecture

En kedelig forelæsning - typisk?

I en veltilrettelagt HyFlex naturligvis de grundlæggende oplysende materialer, der kræves af online-studerende lærer kursusindhold leveres i god tid, typisk i tildelte oplæsninger og andre ressourcer (filer, links, medier) indsendt til et kursus hjemmeside. Disse samme ressourcer skal være til rådighed for studerende, der vælger at deltage i klassen i person, selvfølgelig, da HyFlex kursus design giver alle studerende til at gøre deres deltagelse valg hver session.

Interactive Classroom

En interaktiv klasseværelse

Når man lærer komplekse indhold, dog mest effektive undervisning kræver også en vis form for interaktion mellem elever og mellem elever og en instruktør. Denne interaktion kan ikke lettes med blot oplysende ressourcer. Det er her vendt klasseværelset tilgang er kraftfuld. Hvis oplysningerne adgang funktionen er færdig, før de studerende ankommer i klasse (eller i online interaktion klasseværelset plads - fora, for eksempel), så den tid, der er afsat til "post levering information" segment af instruktion kan tages op af meningsfuld interaktion.

Meningsfuld interaktion vil normalt gennemføre nogle form for generativ læring aktivitet for at hjælpe eleverne med at anvende ny information på en meningsfuld måde, måske ved at diskutere emner til at udvikle og forme forståelse eller ved at anvende nye metoder til at løse domænespecifikke problemer med vejledning fra kolleger og en instruktør. (For mere om generativ læring, se denne håndbog for forskning i Educational Communications and Technology kapitel - http://www.aect.org/edtech/ed1/31/index.html ) Når et klasseværelse er vendt, instruktørens talent, energi , og der er fokus på at fremme meningsfuldt samspil, der fører til en dybere læring, snarere end på blot at levere de rigtige oplysninger.

I en HyFlex Selvfølgelig vil instruktøren ikke nødt til at tage sig tid til at udvikle alle de oplysende ressourcer, at de studerende har brug for i en spejlvendt klasseværelse. At arbejdet skulle stort set afsluttet allerede. Oplysende ressourcer bør være let tilgængelige, og når "anvendes som anvist, kan" forberede eleverne til en mere kraftfuld interaktiv oplevelse i klasseværelset session - om levende in-person, live online, eller asynkron online.

Selvfølgelig betyder det, at HyFlex instruktør nyligt er udfordret til at sørge for alle hendes elever er involveret i interaktive, generative læringsaktiviteter uanset hvilken deltagelse tilstand, de vælger. Det er en anden væsentlig udfordring, og jeg vil tage fat på det i mit næste indlæg.

Dette indlæg blev udgivet i Praksis , Student Perspektiv og mærkede , . Bogmærke den permalink .

One Response to HyFlex design muliggør en Quick Flip

  1. uksuperiorpapers siger:

    Dette er under forudsætning af alle elever har teknologi i hjemmet og kan bruge det. Det forudsætter endvidere, eleverne ønsker at lære og vil gøre deres hjemmearbejde. Jeg kan godt lide tanken om on line lektioner og måske nogle selvstændig anvendelse og diskussion.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>