HyFlex design muliggør en Quick Flip

Udtrykket "spejlvende klasseværelset" er blevet brugt mere og mere i diskussioner rundt ved hjælp af teknologi til at ændre praksis i klasseværelset.

Flipped Classroom

A "vendt" klasseværelset?

Udtrykket synes at være blevet opfundet som "invertere Classroom" i en 2000 Journal of Economic Education artiklen af Lage, Platt & Treglia. (Se http://mindshift.kqed.org/2011/09/the-flipped-classroom-defined/ for mere om spejlvende et klasseværelse og http://interacc.typepad.com/synthesis/2009/09/inversions.html for mere om "omvendinger" i klasseværelset pædagogik.)

Jeg har fundet, at bruge en HyFlex kursus design gør det muligt for instruktøren til effektivt at "flip" hans eller hendes eget klasseværelse med en mindre indsats, end det ville være, hvis du starter fra bunden med et fuldt online eller klasseværelse kun design. Her er hvorfor.

Boring Lecture

En kedelig forelæsning - typisk?

I en veltilrettelagt HyFlex kursus, er de grundlæggende oplysende materialer, der kræves af online-studerende til at lære kursus indhold, der leveres i god tid, typisk i tildelte oplæsninger og andre ressourcer (filer, links, medier) indsendt til et kursus hjemmeside. Disse samme ressourcer skal være til rådighed for studerende, der vælger at deltage i klassen i person, selvfølgelig, da HyFlex kursus design giver alle studerende til at gøre deres deltagelse valg hver session.

Interactive Classroom

En interaktiv klasseværelse

Når man lærer komplekse indhold, dog mest effektive undervisning kræver også en vis form for interaktion mellem elever og mellem elever og en instruktør. Denne interaktion kan ikke lettes med kun oplysende ressourcer. Det er, hvor det vendte klasseværelset tilgang er kraftfuld. Hvis oplysningerne adgang funktionen er færdig, før de studerende ankommer i klasse (eller i online interaktion klasseværelset rum - fora, for eksempel), så den tid, der er afsat til den "post levering information" segment af instruktion kan tages op af meningsfuld interaktion.

Meningsfuld interaktion vil normalt gennemføre nogle form for generative læring aktivitet for at hjælpe eleverne med at anvende ny information på en meningsfuld måde, måske ved at diskutere emner til at udvikle og forme forståelsen eller ved at anvende nye metoder til at løse domæne-specifikke problemer med vejledning fra jævnaldrende og en instruktør. (For mere om generativ læring, se denne Handbook of Research for Undervisningsmidler Kommunikation og Teknologi kapitel - http://www.aect.org/edtech/ed1/31/index.html ) Når et klasseværelse er vendt, instruktørens talent, energi , og der er fokus på at fremme meningsfuld interaktion, der fører til en dybere læring, snarere end på blot at levere de rigtige oplysninger.

I en HyFlex Selvfølgelig vil instruktøren ikke nødt til at tage tid til at udvikle alle de informationsmæssige ressourcer, at de studerende har brug for i en spejlvendt klasseværelse. At arbejdet skulle stort set afsluttet allerede. Informationsmæssige ressourcer bør være let tilgængelige, og når "bruges som anvist," kan forberede de studerende til en mere kraftfuld interaktiv oplevelse i klasseværelset session - om levende in-person, live online, eller asynkron online.

Selvfølgelig betyder dette, at HyFlex instruktør nyligt udfordret til at sikre, at alle hendes elever er engageret i interaktive, generative læringsaktiviteter uanset hvilken deltagelse tilstand, de vælger. Det er en anden væsentlig udfordring, og jeg vil tage fat på det i min næste post.

Dette indlæg blev udgivet i praksis , Student Perspective og mærkede , . Bogmærke den permalink .

One Response to HyFlex design muliggør en Quick Flip

  1. uksuperiorpapers siger:

    Dette er under forudsætning alle elever har teknologi i hjemmet og kan bruge det. Det forudsætter endvidere, studerende ønsker at lære og vil gøre deres hjemmearbejde. Jeg kan godt lide tanken om on-line undervisning og måske nogle uafhængig ansøgning og diskussion.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>