HyFlex Design Aktiverer en Quick Flip

Udtrykket "spejlvende klasseværelset" er blevet brugt mere og mere i diskussioner rundt ved hjælp af teknologi til at ændre praksis i klasseværelset.

Flipped Classroom

A "vendt" klasseværelset?

Udtrykket synes at have været opfundet som "invertere Classroom" i en 2000 Journal of Economic Education artiklen af Lage, Platt & Treglia. (Se http://mindshift.kqed.org/2011/09/the-flipped-classroom-defined/ for mere om spejlvende et klasseværelse og http://interacc.typepad.com/synthesis/2009/09/inversions.html for mere om "omvendinger" i klasseværelset pædagogik.)

Jeg har fundet, at bruge en HyFlex kursus design gør det muligt for instruktøren til effektivt "flip" hans eller hendes eget klasseværelse med en mindre indsats, end den ville være, hvis du starter fra bunden med en fuldt online eller klasseværelse-kun design. Her er hvorfor.

Boring Lecture

En kedelig forelæsning - typisk?

I en veltilrettelagt HyFlex Selvfølgelig er de basale oplysende materialer, der kræves af online studerende til at lære kursets indhold leveres i god tid, typisk i tildelte aflæsninger og andre ressourcer (filer, links, medier) indsendt til et kursus hjemmeside. De samme ressourcer skal være til rådighed for studerende, der vælger at deltage i klassen i person, selvfølgelig, da HyFlex kurset design giver alle studerende til at gøre deres deltagelse valg hver session.

Interactive Classroom

En interaktiv klasseværelse

Når læring komplekse indhold, men mest effektive instruktion kræver også en vis form for interaktion mellem elever og mellem elever og en instruktør. Denne interaktion kan ikke lettes med kun oplysende ressourcer. Det er der, den vendt klasseværelset tilgang er kraftfuld. Hvis oplysningerne adgang funktionen er færdig, før de studerende ankommer i klassen (eller i online interaktion klasseværelset rum - fora, for eksempel), så den tid afsat til "post leveringsinformation" segment af instruktion kan tages op af meningsfuld interaktion.

Meningsfuld interaktion vil normalt gennemføre nogle form for generativ læring aktivitet for at hjælpe eleverne anvende ny information på en meningsfuld måde, måske ved at diskutere emner til at udvikle og forme forståelsen eller ved at anvende nye metoder til løsning af domænespecifikke problemer med vejledning fra kolleger og en instruktør. (For mere om generativ læring, se denne Handbook of Forskning for Educational Communications og Teknologi kapitlet - http://www.aect.org/edtech/ed1/31/index.html) Når et klasseværelse er vendt, instruktørens talent, energi , og fokus er på at lette meningsfuldt samspil, der fører til dybere læring, snarere end på blot at levere de rigtige oplysninger.

I en HyFlex Selvfølgelig vil instruktøren ikke at tage sig tid til at udvikle alle de oplysende ressourcer, som de studerende har brug for i en spejlvendt klasseværelse. At arbejdet skulle stort set afsluttet allerede. Oplysende ressourcer bør være let tilgængelige, og når "bruges som anvist," kan forberede eleverne til en mere kraftfuld interaktiv oplevelse i klasseværelset session - uanset om levende in-person, live online, eller asynkron online.

Selvfølgelig betyder det, at HyFlex instruktøren nyligt udfordres for at sikre alle hendes elever er engageret i interaktive, generative læringsaktiviteter uanset hvilken deltagelse tilstand de vælger. Det er en anden væsentlig udfordring, og jeg vil tage fat på, at der i mit næste indlæg.

Dette indlæg blev udgivet i praksis, Student Perspektiv og mærkede Bogmærke den permalink.

Et svar på HyFlex Design Aktiverer en Quick Flip

  1. uksuperiorpapers siger:

    Dette er under forudsætning alle elever har teknologi i hjemmet og kan bruge det. Det forudsætter endvidere de studerende ønsker at lære og vil gøre deres hjemmearbejde. Jeg kan godt lide tanken om on line lektioner og måske nogle selvstændig anvendelse og diskussion.

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>